1. Registration trouble? Please use the "Contact Us" link at the bottom right corner of the page and your issue will be resolved.
    Dismiss Notice

1958 Land Rover Series 1

Discussion in 'Builds and Fabricators Forum' started by DanStew, Jun 26, 2017.

  1. Jan 13, 2019
    DanStew

    DanStew Incorrigible. Staff Member Sponsor

    Lexington, South...
    Joined:
    Sep 22, 2002
    Messages:
    4,172
    I got the dash all wired up and installed.
    [​IMG]
    [​IMG]

    Working on more of the engine bay stuff and the headlights. I am going to send the injectors out for a rebuild and then i believe i can start the rig in about 2 weeks.
     
    Fly Navy and homersdog like this.
  2. Jan 13, 2019
    Cap-n-Cray

    Cap-n-Cray I want to do this again.. Staff Member Sponsor

    Bainbridge...
    Joined:
    Sep 21, 2009
    Messages:
    202,313
    Ah... Dan, you put the steering wheel on the wrong side...
     
    fhoehle, mortten and Twin2 like this.
  3. Jan 13, 2019
    DanStew

    DanStew Incorrigible. Staff Member Sponsor

    Lexington, South...
    Joined:
    Sep 22, 2002
    Messages:
    4,172
    I am gonna deliver mail in it . ;)
     
    mortten, Twin2 and 47v6 like this.
  4. Jan 26, 2019
    Long&Low

    Long&Low Active Member

    Geauga County, OH
    Joined:
    Dec 13, 2009
    Messages:
    1,155
    Nice Dan, this is looking good.
     
  5. Jan 26, 2019
    fhoehle

    fhoehle Sponsor Sponsor

    Harford Township, PA
    Joined:
    Apr 11, 2012
    Messages:
    736
    This is really cool. I hope you get the steelies for it. It looks ready to go hunt elephants. You now have an excuse to buy a heavy double rifle.
     
    DanStew and cadwelder like this.
  6. Feb 7, 2019
    DanStew

    DanStew Incorrigible. Staff Member Sponsor

    Lexington, South...
    Joined:
    Sep 22, 2002
    Messages:
    4,172
    Going a little slower than the two weeks the last post said . :(


    BUT I do have my lights working

    [​IMG]

    [​IMG]


    I do need to troubleshoot the front left turn signal, it is not working, but the rest are.


    The electric fan works and i had a click at the starter relay. I then realized that i did not lengthen the main cable from starter to the battery, so that is why it did not crank . ;)


    Next i need to put the ECM in and plug it in and pray i do not fry it and then chase the fuel pump wiring because i did not have it turn on with the key. Baby steps but real close to putting fluids in and giving it a crack at starting
     
    Twin2, baldjosh, Fly Navy and 4 others like this.

Share This Page

New Posts